ΑΣΕΠ-5Ε/2021: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα

0
51 views

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 5Ε/2021 του Α.Σ.Ε.Π.

(ΦΕΚ 38/τ.ΑΣΕΠ/ 19.07.2021), εκδόθηκαν από την Επιτροπή Επιλογής: οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέας (κωδικός θέσης 10017) και αποκλειομένων για τυπικούς λόγους (κωδικοί θέσεων 10017 & 10018) για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού – Τεχνικού Προσωπικού στο «Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.)» με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Χημική Ωκεανογραφία με εξειδίκευση σε Θρεπτικά Άλατα και Διαλυμένο Οξυγόνο σε Θαλασσινό Νερό» (κωδικός θέσης: 10017) – Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας, Έδρα- Περιφερειακή Ενότητα: Ανατολικής Αττικής.
  • Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Χημική Ωκεανογραφία με εξειδίκευση σε Χημικές Αναλύσεις Ανόργανων Ουσιών σε Υδάτινο Περιβάλλον» (κωδικός θέσης: 10018) – Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας, Έδρα- Περιφερειακή Ενότητα: Ανατολικής Αττικής.

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. έχουν αναρτηθεί οι ανωτέρω οριστικοί πίνακες.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στους «Οριστικούς πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους» εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέας απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ.

Αιτήσεις θεραπείας, υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη Γραμματεία της Επιτροπής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: k.vlachogianni@asep.gr, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 4 του άρθρου 35 του ν. 4765/2021. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θεραπείας αρχίζει τη 17η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή και λήγει την 21η Φεβρουαρίου 2023ημέρα Τρίτη.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.