Απορρίπτεται η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

  0
  11 views

  Ο… ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο μοναδικός βουλευτής που ψήφισε «παρών»

  Με 156 «όχι», η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη κρίθηκε απορριπτέα, όπως, κακά τα ψέματα, αναμενόταν.

  Η ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, με τον πρόεδρο της Βουλής να ανακοινώνει πως ψήφισαν συνολικά 299 βουλευτές (όλοι, δηλαδή, εκτός της Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία απείχε αναγκαστικά, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που την έστειλε στο νοσοκομείο).

  Αναλυτικά τα αποτελέσματα είχαν ως εξής: 156 «όχι», 142 «ναι» και ένα «παρών». Κατά της πρότασης δυσπιστίας ψήφισαν και οι 156 παρόντες βουλευτές της ΝΔ, υπέρ οι 142 βουλευτές σύσσωμης της αντιπολίτευσης, καθώς και η ανεξάρτητη βουλευτής Κωνσταντίνα Αδάμου, ενώ το μοναδικό «παρών» προέρχεται από τον έτερο ανεξάρτητο βουλευτή, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Προηγούμενο άρθροΝα πως ένας Λαρισαίος εξηγεί στους Αθηναίους πώς να μετράνε το ύψος του χιονιού – Δείτε το
  Επόμενο άρθροΤα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 31 Ιανουαρίου
  Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.