Αντώναρος: «Ομολογία ανεπάρκειας και αποτυχίας από έναν πρωθυπουργό που μας έλεγε ότι ήταν άριστος»

  0
  11 views

  Ο Ε. Αντώναρος σχολιάζει τα όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο

  Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει έναν απολογισμό των όσων ειπώθηκαν στο τελευταία υπουργικό συμβούλιο.

  Κάνει λόγο για φλύαρη και χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην οποία παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, κάτι που όπως λέει, αποτελεί παραδοχή ανεπάρκειας, αδυναμίας και αποτυχίας για έναν άνθρωπο που παρουσιαζόταν ως «άριστος».

  Όπως αναφέρει ο πρωθυπουργός που λέει σε όλα «ναι», δέχεται «απανωτές σφαλιάρες αδιαφορίας» σημειώνοντας πως πρόσφατα στης Βρυξέλλες ούτε μια χειραψία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ο οποίος χαριεντιζόταν με τον Ερντογάν.

  «Δύσμοιρη Ελλάδα. Σου έτυχε να έχεις στην κορυφή της εκτελεστικής εξουσίας τον χειρότερο πρωθυπουργό των τελευταίων 100 χρόνων ενώ ο διεθνής περίγυρος συνταράσσεται κι οι Έλληνες εξαθλιώνονται», προσθέτει.

  Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

  «Η φλύαρη και χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο συμπυκνώνεται σε μια ομολογία:

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ.

  Είναι ομολογία ανεπάρκειας, αδυναμίας κι αποτυχίας από έναν πρωθυπουργό που μας έλεγε ότι ήταν άριστος και μπορούσε να διαχειριστεί κάθε κρίση.

  Πλήρης αποτυχία. Σε όλα τα επίπεδα. Σε όλα τα πεδία.

  Κι όχι μόνο αυτό: Έριξε τα βέλη του εναντίον των θαρραλέων πρωθυπουργών Ισπανίας και Πορτογαλίας(βλέπετε είναι σοσιαλιστές κι οι δυό!) που στο Συμβούλιο Κορυφής της περασμένης εβδομάδας έδωσαν μάχες κι απέσπασαν ειδικές ελευθερίες δράσης για τις χώρες τους. Ντροπή!

  Ο Μητσοτάκης αντίθετα βλέπει τον εαυτό του ως πρώτο μαθητή-σπασίκλα που σε όλα λέει ναι, σπεύδει να σηκώσει με προθυμία το χέρι του – και δέχεται από παντού απανωτές σφαλιάρες αδιαφορίας. Ούτε μια χειραψία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάιντεν ενώ οπ τελευταίοος χαριεντιζόταν με τον Ερντογάν.

  Δύσμοιρη Ελλάδα. Σου έτυχε να έχεις στην κορυφή της εκτελεστικής εξουσίας τον χειρότερο πρωθυπουργό των τελευταίων 100 χρόνων ενώ ο διεθνής περίγυρος συνταράσσεται κι οι Έλληνες εξαθλιώνονται.»

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια