Αλλάζουν πρόσωπα τον Φεβρουάριο στον δήμο Ρήγα Φεραίου

0
26 views

Μήνας αλλαγών σε θέσεις ευθύνης φαίνεται πως θα είναι ο Φεβρουάριος στον δήμο Ρήγα Φεραίου.

Όπως αναφέρει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ τις επόμενες μέρες η δημοτική αρχή θα λάβει τις αποφάσεις για τα νέα πρόσωπα που θα κληθούν να αναλάβουν πόστα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Για την ώρα ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας κρατά κλειστά τα χαρτιά του, αν και σε ποιο εύρος θα είναι αυτές οι αλλαγές, θεωρείται ωστόσο σχεδόν βέβαιο ότι θα επιχειρήσει να ανακατέψει την «τράπουλα», προβαίνοντας σε αλλαγές σε ορισμένες αντιδημαρχίες.

Αυτό που επίσης έχει μεγάλη σημασία είναι αν θα αξιοποιηθεί το επόμενο διάστημα η αντιδημαρχία Πολιτισμού. Μετά την παραίτηση του Νίκου Πρίντζου η συγκεκριμένη θέση αντιδημάρχου παραμένει κενή. Τις αρμοδιότητες του συγκεκριμένου τομέα έχει αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο κ. Νασίκας, ενδεχομένως όμως αυτό να αλλάξει από τον Φεβρουάριο, αν η δημοτική αρχή αποφασίσει να μοιράσει ρόλους σε επιπλέον πρόσωπα.

Στην παρούσα περίοδο αντιδήμαρχοι στον δήμο Ρήγα Φεραίου είναι ο Γιάννης Μπατζιάκας τεχνικών υπηρεσιών, ο Χρήστος Μακεδόνας στην καθαριότητα, ο Βαγγέλης Γιαννακός στις διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες και ο Δημήτρης Παλληκάρης υπεύθυνος στην πολιτική προστασία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον επικείμενο «ανασχηματισμό» συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψουν σε θέσεις ευθύνης ο Γιάννης Παπαϊωάννου που εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος χρόνια στη δημοτική ενότητα Στεφανοβικείου και ο Χρήστος Παπαρούνας που εκλέγεται στη δημοτική ενότητα Αγίου Γεωργίου.

Σημειώνεται πως με απόφαση του δημάρχου ορίστηκαν πρόσφατα οι αντιδήμαρχοι Ρήγα Φεραίου Παλληκάρης Δημήτριος και Μπατζιάκας Ιωάννης, ως τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρήγα Φεραίου και οι αντιδήμαρχοι Γιαννακός Ευάγγελος του Δημητρίου και Μακεδών Χρήστος του Ιωάννη, ως τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.