Αύξηση των επισκεπτών στον εκθεσιακό χώρο “Ρήγας Βελεστινλής”

0
159 views

Ενθαρρυντική η αύξηση των επισκεπτών στον Εκθεσιακό Χώρο – Κέντρου Πολιτισμού «Ρήγας Βελεστινλής» στο Βελεστίνο Δήμου Ρήγα Φεραίου.  Εβδομαδιαίως επισκέπτονται τον χώρο άτομα τόσο από ελληνικές περιοχές όσο και από ευρωπαϊκές περιοχές , όπως την Αγγλία και την Ισπανία.

Ο επισκέπτης έρχεται σε επαφή με τη ζωή και το έργο του Μεγάλου Εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή, γνωρίζει σημαντικές πτυχές της επαναστατικής του δράσης και παρατηρεί τη Χάρτα του, ένα από τα πρωτότυπα αντίτυπα που τυπώθηκαν το 1797 στη Βιέννη.

Ο χώρος λειτουργεί κατά τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 07.30 έως και τις 15.30. Σχολεία και εκδρομικά γκρουπ εξυπηρετούνται και άλλες ημέρες της εβδομάδας κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους του χώρου.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το : 2425022579.

Η λειτουργία του χώρου γίνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις και οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για το κοινό και τους υπεύθυνους λειτουργίας του χώρου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.