Με τα όλα τα αναγκαία και προβλεπόμενα μέτρα τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι ο επίσημος αγιασμός της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος όπου στεγάζονται το 8ο Γυμνάσιο και το 8ο Λύκειο Βόλου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, μίλησε στα παιδιά τονίζοντας τη σπουδαιότητά της χρήσης μάσκας. 
«Με τη βοήθεια του Θεού, τον οποίο επικαλεστήκαμε με τον αγιασμό που κάναμε σε όλα τα σχολεία, με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και των προϊσταμένων Αρχών, θα ξεκινήσει φέτος η χρονιά δυναμικά και με αισιοδοξία» ανέφερε με την σειρά του ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαράλαμπος Σταχτέας. Ο κ. Σταχτέας τόνισε ότι οι καθηγητές θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προσφέρουν στους μαθητές γνωστικά εφόδια και δεξιότητες ζωής.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Σήμερα οι μαθητές έλαβαν τα βιβλία τους. Παράλληλα όπως ανέφερε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, θα γίνει επιμόρφωση των εκπαιδευτικών από την Επιτροπή Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Βόλου προκειμένου να δίνουν οδηγίες σε μαθητές και γονείς για τη σωστή χρήση της μάσκας. Η επιμόρφωση θα γίνει από αύριο στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου ανά 12 εκπαιδευτικούς.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.