Στο Δημοτικό σχολείο Ιωλκού πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο επίσημος αγιασμός της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος φορώντας μάλιστα και την προστατευτική μάσκα.

Μάσκα φορούσαν επίσης όλοι οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων που παρέστησαν, όπως και οι μαθητές, οι οποίοι τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις παρακολούθησαν την τελετή.Ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Γιώργος Πολύζος σημείωσε ότι σε όλα τα σχολεία υπάρχουν οι χάρτινες μάσκες, ενώ αύριο θα παραληφθούν και τα παγουρίνο.Χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά ως σχολική χρονιά με πολλές ιδιαιτερότητες σε σχέση με τις προηγούμενες.Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού-Τοκαλή ευχήθηκε καλή και ασφαλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Οι μικροί μαθητές, όπως σημείωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας παρέλαβαν σήμερα 5 μάσκες μίας χρήσεως κι από αύριο τμηματικά θα παραλαμβάνουν τις υφασμάτινες μάσκες και τα παγουρίνο. Ο Δήμος Βόλου διένειμε συνολικά 116.500 μάσκες μίας χρήσης στα σχολεία.Να σημειωθεί πως στο Δημοτικό Σχολείο Ιωλκού, όπως και σε πολλά σχολεία του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, αστυνομικοί της Τροχαίας διένειμαν ενημερωτικό υλικό στους μαθητές.

Ενωμένα Φροντιστήρια
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.