Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου υπάγεται στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, είναι δημόσιο σχολείο και λειτουργεί στην πόλη του Βόλου από το 2004. Παρέχει τη δυνατότητα σε συμπολίτες μας, 18 ετών και άνω που δεν ολοκλήρωσαν

την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση να αποκτήσουν τίτλο ισότιμο με το απολυτήριο Γυμνασίου. Είναι δημόσιο σχολείο και οι απόφοιτοί του μπορούν να αναζητήσουν εργασία ως ΥΕ Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης (Λύκειο, ΕΠΑΛ κ.λπ.).

Το Σ.Δ.Ε. Βόλου βρίσκεται στο Συγκρότημα Μουρτζούκου, Επτά Πλατανίων & Χείρωνος και οι εγγραφές γίνονται καθημερινά, τις ώρες 4.30 μ.μ.-8.30 μ.μ. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή είναι: Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και αποδεικτικό Δημοτικού. Επίσης, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και αριθμός κάρτας ανεργίας, εφόσον υπάρχει.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421048762. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.