Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια κατέθεσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης & βουλευτής Λάρισας κ. Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με την έλλειψη γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου.

Συγκεκριμένα, ζητεί να ενημερωθεί για την πρόθεσή του υπουργείου να παρέμβει με σκοπό την άμεση στελέχωση με το κατάλληλα εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό των τμημάτων του Νοσοκομείου, που αντιμετωπίζουν έντονο θέμα σχετικής υποστελέχωσης, κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Ολόκληρη η ερώτηση:

Ενωμένα Φροντιστήρια

Όπως μας πληροφόρησαν σχετικά κάτοικοι της πόλης του Βόλου, ο Διευθυντής της Παθολογικής του Νοσοκομείου Βόλου ανέφερε ότι η κάλυψη του Νοσοκομείου με ιατρούς μένει κενό γράμμα και ότι καμιά σχετική υπόσχεση της Πολιτείας δεν υλοποιήθηκε. Συμπληρώνει, δε, ο εν λόγω ότι, από τα μέσα Απριλίου τρέχοντος έτους, το πρόγραμμα εφημεριών, του Μαΐου, για το ΤΕΠ και τις Παθολογικές Κλινικές, δεν έχει εγκριθεί από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια, λόγω προβλημάτων υποστελέχωσης, εξαιτίας της μη τοποθέτησης ακόμα μόνιμου γιατρού ή επικουρικού στο Νοσοκομείο.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεσθε να παρέμβετε άμεσα, προκειμένου να στελεχωθούν με το κατάλληλα εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό τα διάφορα τμήματα του Νοσοκομείου Βόλου, που αντιμετωπίζουν έντονο θέμα σχετικής υποστελέχωσης, κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο;

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.