Φωτό: Mantis Aerophotography

Ο Φορέας Διαχείρισης Κάρλας (Κα.Μα.Κε.ΒεΔε.Πη.), λειτουργώντας με υπευθυνότητα και ευθύνη, επιδιώκει να συμβάλει ουσιαστικά στον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19. Από την πρώτη στιγμή, τα στελέχη του Φορέα βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις οδηγίες της Πολιτείας, τηρώντας πιστά και με συνέπεια τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ. με στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων και την προάσπιση και εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος.

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση και των δεδομένων που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19 εφαρμόζεται ειδικό σύστημα εκ περιτροπής και εξ αποστάσεως εργασίας. Επιπλέον προβλέπεται η αναστολή της αυτοπρόσωπης εξυπηρέτησης του κοινού μέχρι τη λήξη των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί.

Το διάστημα αυτό η επικοινωνία για οποιοδήποτε θέμα θα γίνεται είτε μέσω τηλεφώνου: 24280-73993, είτε ηλεκτρονικά e-mail: info@fdkarlas.gr.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Να σημειωθεί ότι με αυτοπρόσωπη παρουσία πολιτών θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού. Η επικοινωνία για καθορισμό συνάντησης του συναλλασσόμενου ή του νομίμου εκπροσώπου με τον φορέα, θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής αποστολής έγγραφου αιτήματος ή τηλεφωνικής επικοινωνίας. Η απόφαση θα επικαιροποιείται με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου υπαλλήλου και του ενδιαφερόμενου ή του νόμιμου εκπροσώπου του. Ο καθορισμός των σχετικών συναντήσεων θα ακολουθεί τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας/ ΕΟΔΥ.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.