Η προκήρυξη θα αφορά υποψηφίους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Στα σκαριά βρίσκονται 167 μόνιμες προσλήψεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dimosio.gr οι μόνιμες θέσεις θα προκηρυχθούν για να καλύψουν ελλείψεις που έχουν παρατηρηθεί σε βασικές λειτουργικές δομές του Υπουργείου.

Η προκήρυξη θα αφορά υποψηφίους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των εξής ειδικοτήτων: ΠΕ Γεωπόνων, ΠΕ Γεωπόνων (φυτικής παραγωγής),ΠΕ Κτηνιάτρων, ΠΕ Ιχθυολόγων, ΠΕ Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Γεωργικού – Κτηνοτροφικού, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού.

Τα κριτήρια για υποψηφίους των ΑΕΙ-ΤΕΙ είναι βαθμός πτυχίου, Τυχόν μεταπτυχιακό, Άδεια άσκησης επαγγέλματος (για γεωτεχνικούς), Γνώση χειρισμού Η/Υ, Εμπειρία, Γνώση ξένων γλωσσών και για ΔΕ είναι Βαθμός τίτλου απολυτηρίου, Δεύτερος τίτλος σπουδών, Εμπειρία, Γνώση ξένων γλωσσών και χειρισμού Η/Υ. Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ η προκήρυξη για τις 167 Μόνιμες Θέσεις Εργασίας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα διαδεχθεί την προκήρυξη για τις 2.909 προσλήψεις στο «Βοήθεια στο Σπίτι» που θα εκδοθεί στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ενωμένα Φροντιστήρια
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.