Παυλόπουλος: Το Πολυτεχνείο μας υπενθυμίζει ότι οφείλουμε να αγωνιζόμαστε υπέρ της Δημοκρατίας

0
39 views

“Η Επέτειος της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αυτής της κορυφαίας στιγμής της αντίστασης κατά της εθνικώς εγκληματικής εφτάχρονης δικτατορίας 1967-1974, είναι Επέτειος Μνήμης των Αγωνιστών και των θυμάτων που έπεσαν στον βωμό της Δημοκρατίας, κατά την διάρκεια αυτής της σκοτεινής περιόδου”, ανέφερε στο μήνυμά του

για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

“Είναι όμως, ταυτοχρόνως, και διαρκής πηγή έμπνευσης ως προς την αξία της ελευθερίας, η οποία για εμάς, τους Έλληνες, είναι, όπως έχει αποδείξει η ιστορία μας, αρχή βιωματική, με την έννοια ότι οι Έλληνες είμαστε λαός και έθνος της ελευθερίας. Κατά συνέπεια, η Επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου μας υπενθυμίζει ότι οφείλουμε ν’ αγωνιζόμαστε υπέρ της ελευθερίας και της Δημοκρατίας στο διηνεκές, εκπέμποντας, urbi et orbi, το μεγάλο «Όχι» σε κάθε μορφής τυραννία και το μεγάλο «Ναι» στον άνθρωπο και τα θεμελιώδη δικαιώματά του”, σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Ενωμένα Φροντιστήρια
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΤο μήνυμα Μητσοτάκη για την 46η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου
Επόμενο άρθροΧοιρινή πανσέτα με σπιτική σάλτσα BBQ
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.