Υπάρχει η αντίληψη πως όποιος καταγγέλλει δημοσίως τα προβλήματα του τόπου του δεν τον αγαπά αρκετά… πως τον προδίδει.  [rml_read_more]

Πως πρέπει να είμαστε φειδωλοί με τη κριτική μας να μη «κακολογούμε» τον τόπο μας.

Στην πραγματικότητα όμως για να εντοπίσει κάποιος το πρόβλημα -για αρχή- προϋποθέτει ενδιαφέρον (ή έστω μη αδιαφορία), για να καταγγείλει τα κακώς κείμενα, θάρρος και για να αναζητήσει λύσεις ή και προτάσεις… προϋποθέτει μεγάλη αγάπη.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Προσωπικά πιότερο εμπιστευόμαστε τους κατοίκους του τόπου μας που δεν διστάζουν να φέρουν τα ζητήματα στο τραπέζι.

Έτσι εξελισσόμαστε.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΠροσλήψεις 150 γεωπόνων και κτηνιάτρων στον ΕΛΓΑ
Επόμενο άρθρο«Λαβράκι» του ΣΔΟΕ σε… καλλιστεία – Τους έπιασαν με 250 χιλιάδες ευρώ σε σακούλες
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.