Βασ. Νουλέζας – Παρέμβαση: Με μετρητά εξοφλείται η ΔΕΗ

0
135 views

Δυστυχώς δεν εξοφλούνται δεν επέρχεται ολοσχερής εξόφληση υφιστάμενων λογαριασμών

κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος στηνΔΕΗ με επίδοση εξώδικων που αναφέρονται σε κληρονομιά κεφάλαια του ελληνικού κράτους ή αλλά διεθνή ομόλογα.

Πληρώνουμε μετρητά ή ζητούμε διακανονισμό. Αυτός είναι ο νόμιμος ενδεδειγμένος και προσήκων τρόπος εξόφλησης. Έχουμε υπογράψει με αυτήν σύμβαση αναγκαστικού δικαίου και έχουμε αναλάβει συνεπώς τις από αυτήν απορρέουσες συμβατικές υποχρεώσεις.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Ας μην επιλέγουμε απερίσκεπτα την εύκολη οδό χωρίς να έχουμε εξετάσει όλες τις παραμέτρους και τις συνέπειες των πράξεων μας. Επίσης οι οφειλές προς την ΑΑΔΕ ομοίως ή με υπαγωγή μας στις 120 δόσεις του άρτι ψηφισθεντος Νομου.

Αποτρέπω οποιονδήποτε να υποβάλλει μηνυτήριες αναφορές ή καταγγελίες σε βάρος των νόμιμων εκπροσώπων των ανωτέρω ΝΠΙΔ ή φορέων.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΒΑΣ. ΝΟΥΛΕΖΑΣ. Σχόλιο
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 22 Μαΐου
Τι να πω για μένα; Είμαι ο σχεδιαστής αυτού του project που μου προτάθηκε από ένα άγνωστο τηλέφωνο τον Αύγουστο του 2010. Τέσσερις μήνες μετά το είχα έτοιμο με πρωτοποριακές δυνατότητες. Βέβαια το σαράκι της δημοσίευσης, άρχισε να με τρώει και εμένα λίγα χρόνια αργότερα, μιας και έβλεπα την τρομερή επιτυχία και απήχηση που είχε όλο αυτό που με πολύ μεράκι έφτιαξα. Τώρα γράφω και εγώ ή και δημοσιεύω άρθρα φίλων μου. Αυτό που ήθελα να ομολογήσω είναι ότι μετά την δημιουργία του karlanews, ανέλαβα πολύ σοβαρές δουλειές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.