Συγχαρητήρια στην κα Χρυσοβελώνη, πρώην Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, που τάσσεται ανοικτά υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών ως μέλος της ετοιμόρροπης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που εξασφάλισε την πλασματική κοινοβουλευτική πλειοψηφια των 151 με μεταγραφές και δανεισμούς και έντονο πολιτικό παρασκήνιο άνομων συναλλαγών και ανταλλαγμάτων.

Η κα Χρυσεβελώνη, συνάδελφος μου, θέτει υπεράνω της Μακεδονίας και της μακραίωνης ιστορίας της αλλά και της πολιτισμικής ιστορίας μας την υπουργική καρέκλα και την πολιτική καριέρα της, διαπιστώνω με βαθύτατη λύπη μου.

Δέχεται τα Σκόπια να ονομάζονται Μακεδονία να ανγνωριστεί Μακεδονική γλώσσα άσχετα αν προσδιορίζεται ως νοτιοσλαβική στην Συμφωνία των Πρεσπών που ανοίγει νέο κύκλο μελλοντικών διεκδικήσεων και οδηγεί σε βαλκανιοποίηση την Ελλάδα που μετατρέπεται σε ότι αφορά την Μακεδονία σε παράρτημα των Σκοπίων που παραχαράσσουν και υφαρπάζουν την ιστορία μας που αμφισβητούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας παρά τις συνταγματικές τροποποιήσεις και αλλαγές δεν θα τηρήσουν την Συμφωνία των Πρεσπών και αυτό δεν αποτελεί κινδυνολογία.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Αύριο θα εγείρουν νέες αξιώσεις θα αμφισβήτουν ανοικτά την εδαφική ακεραιότητα μας καθώς μιλούν για ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Αυτά όλα απερίσκεπτα συνυπογράφει η κα Χρυσοβελώνη αντίθετα με την θέληση του ελληνικού λαού που αγνοεί.

Είμαι βέβαιος ότι θα αντιληφθει ότι σφάλλει και θα μετανιώσει που θέτει την υπογραφή της σε μιά εθνομηδενιστική και προδοτική Συμφωνία που θίγει τα εθνικά μας συμφέροντα.

Το ονοματολογικό έχει με ευθύνη της Αριστερής Κυβέρνησης τραγική κατάληξη για την Ελλάδα. Μια κρίσμη εθνική υπόθεση λύνεται βιαστικά χωρίς έγκριση και εξουσιοδότηση απο τον Ελληνικό λαό, χωρίς Δημοψήφισμα όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Χωρίς έγκριση της Βουλής, ο κος Κοτζιάς υπέγραψε ως Υπουργός Εξωτερικών την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών παραδίδοντας την ιερή λέξη Μακεδονία σε σλάβους και αλλόθρησκους. Διέπεραξε εθνικό έγκλημα που τώρα οι 151 νομιμοποιούν.

Ελπίζω οι Βολιώτες να τιμήσουν ανάλογα, δεόντως την κα Μ. Χρυσοβελώνη που αν και νομικός δεν μελέτησε μάλλον επαρκώς το προχειρογραμμένο κείμενο στις επόμενες εκλογές.

Η Μακεδονία είναι με βάση αμάχητα αρχαιολογικά ευρήματα και τεκμήρια Ελληνική!

Εκχωρείται ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά κα Χρυσοβελώνη δια της υπογραφής σας!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.