Παρέμβαση Β. Νουλέζα για τον ηληκιωμένο από τα Φάρσαλα που ζει χωρίς ρεύμα και θέρμανση

0
129 views

Εξοργίζομαι και συγκλονίζομαι με την δυσάρεστη είδηση ένας ηλικιωμένος άνθρωπος στα Φάρσαλα με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, να διαβιεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θέρμανση.

Να διακομίζεται με υποθερμία. Αδιανόητο. Αδιανόητο εν έτει 2019 να μην υπάρχει κοινωνική πρόνοια ή μέριμνα για αυτόν τον συνάνθρωπο μας.

Απευθύνω έκκληση στον κ. Δήμαρχο Φαρσάλων να φροντίσει για την άμεση στέγαση υπό ανθρωπινότερες συνθήκες αυτού του ηλικιωμένου.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Την ενεργοποίηση της κοινωνικής μέριμνας και κάθε αρμόδιας υπηρεσίας ώστε να εξασφαλιστεί μία μόνιμη στέγη με τα στοιχειώδη για αυτόν τον εγκατελειμένο, ξεχασμένο άνθρωπο τρίτης ηλικίας πού δεν έχει το προνόμιο να είναι πρόσφυγας ώστε να τρέξει μια ΜΚΟ ή να ενδιαφερθεί η Κυβέρνηση.

Απεθύνω έκκληση στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας αλλά και στην τοπική κοινωνία και τον Ιατρικό Σύλλογο. Είναι ζήτημα ανθρωπισμού.

ΓΙΑΤΙ η δημοτική αρχή να μην καταγράφει τέτοια περιστατικά και να ενδιαφέρεται; Να έχει υποδομές σε περιπτώσεις παγετώνος και θερμοκρασιών κυριολεκτικά Ανταρκτικής να πεθαίνουν άνθρωποι δίπλα μας; Έχουν ευθύνη.

Αν τυχόν διαπιστώσω ότι ουδείς ενδιαφέρθηκε θα αποστείλλω Αναφορά Καταγγελία στην Εισαγγελική Αρχή για την εγκληματική αδιαφορία όλων.

Ντροπή ειλικρινά!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.