Μια ματιά στη ζωή ενός ανθρώπου που ζει για τα Χριστούγεννα. Ο Mr. Christmas με σάρκα και οστά.

Το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ του Nick Palmer, έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις όπως: Audience Award – Palm Springs Shortsfest, Special Jury Award – Aspen Shortfest, Best Short – Philadelphia International Film Fest, Best Documentary Short – California Independent Film Fest και πολλά άλλα.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Mr. Christmas – a short documentary from Nick Palmer on Vimeo.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροTα οικογενειακά Χριστούγεννα ενός άντρα
Επόμενο άρθροΑνατολική Ρωμυλία: Τα έθιμα – χαντέτια του Δωδεκαημέρου
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.