Περιήγηση σε έργα του ΕΣΠΑ

Σε συνέδριο με εκπαιδευτικά παιχνίδια

Περιήγηση σε έργα του ΕΣΠΑ

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, πρόσφεραν στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου τη δυνατότητα να περιηγηθούν στη λίμνη Κάρλα και στο μουσείο της, με αφετηρία τους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης της Λάρισας και της ΠΑΘΕ που μαζί με το κτίριο του 15ου Γυμνασίου Λάρισας, αποτελούν έργα ενταγμένα και αποπερατωμένα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παρουσίαση και ενημέρωση από τον δημοσιογράφο Ανδρέα Γιουρμετάκη καθώς και εκπαιδευτικά παιχνίδια και δράσεις με συντονιστή και συμπρωταγωνιστή τον γνωστό παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο οι οποίοι συνόδευσαν τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια της περιήγησης. Στους μαθητές /τριες προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα και γεύμα στο τέλος της ημερήσιας αυτής δραστηριότητας.

Σχόλια

σχόλια

Όλυμπος - Γαλακτοκομικά

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε μαζί μας

Χιλιάδες άτομα καθημερινά, αναζητούν επιχειρήσεις σαν και τη δική σας!
Γιατί να μην βρουν τη δική σας;
Ξεκινήστε τώρα την online διαφήμισή σας και δείτε τα αποτελέσματα άμεσα!

Κλικ εδώ, για να δείτε όλες τις επιλογές διαφήμισης και την χρέωσή τους.

Τηλέφωνα καταγγελιών