Μυρίζει μπαρούτι ο Αλμυρός – Δ.Εσσερίδης: Δεν θα επιτρέψουμε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής

Μυρίζει μπαρούτι ο Αλμυρός – Δ.Εσσερίδης: Δεν θα επιτρέψουμε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής


Το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής» στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού «ενάντια στην φτωχοποίηση και την ισλαμοποίηση της Πατρίδας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανκοίνωση.

Ωστόσο, υπάρχουν ισχυρές αντιδράσεις απο την δημοτική αρχή Αλμυρού και δεν θα επιτρέψει την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Δημήτρης Εσσερίδης, η δημοτική αρχή Αλμυρού, ούτε δέχτηκε κανένα αίτημα ούτε και συμφωνεί να πραγματοποιήσει η Χρυσή Αυγή πολιτική εκδήλωση στην πλατεία του Αλμυρού την Κυριακή.

Ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, φέρεται να ρωτήθηκε από την Αστυνομία εάν παραχώρησε την απαιτούμενη άδεια.
Η απάντηση του δημάρχου ήταν αρνητική, καθώς δεν υποβλήθηκε αίτημα. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο εξάλλου, το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού θα έπρεπε να συνεδριάσει και να τοποθετηθεί.Πάντως και κάτι τέτοιο να είχε γίνει, τόσο η δημοτική αρχή Αλμυρού όσο και οι παρατάξεις της μειοψηφίας δεν θα ήταν σύμφωνες με την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Πληροφόρίες αναφέρουν πως αν τελικά η εκδήλωση πραγματοποιηθεί ενδεχομένως να υπάρξει αντισυγκεντρωση.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.