Η « Κιβωτός του Κόσμου», ζητά εθελοντές στον Βόλο

Η « Κιβωτός του Κόσμου», ζητά εθελοντές στον Βόλο

Η «Κιβωτός του Κόσμου», έχει μεγάλη ανάγκη από εθελοντές εκπαιδευτικούς – πτυχιούχους σχολών – φοιτητές, για βοήθεια στην καθημερινή μελέτη των παιδιών της, όπως έγινε γνωστό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η « Κιβωτός του Κόσμου – Κεντρικής Ελλάδας» , θεωρεί πολύ σημαντικό το κομμάτι της εκπαίδευσης των παιδιών που φιλοξενεί και για το λόγο αυτό ζητάει εθελοντές για να βοηθήσουν στην καθημερινή τους μελέτη ( Νηπιαγωγείο- Δημοτικό – Γυμνάσιο).

Οι ώρες καθημερινής μελέτης είναι Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από 15:30 έως 17:30.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους σε οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες , στο τηλέφωνο 2421077020-30 ή μπορούν να αποστέλλουν e-mail: kivotosvolos@gmail.com

Πηγή

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.