Διακοπή της κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ από τον Αλμυρό έως τον κόμβο Μικροθηβών

Διακοπή της κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ από τον Αλμυρό έως τον κόμβο Μικροθηβών


Τη διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα από Αλμυρό έως Μικροθήβες, από σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 22 του μήνα, αποφάσισε ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας, λόγω εργασιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση,

με σκοπό την ομαλή εκτέλεση των εργασιών για την κατασκευή γεφυρών σήμανσης επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., καθώς και την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, θα ισχύσει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στον Αυτοκινητοδρόμο Α.Θ.Ε., στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη στο τμήμα από τον Α/Κ Αλμυρού (Χ.Θ. 289+042) έως τον Α/Κ Μικροθηβών (Χ.Θ. 297+412), από την 18-9-2017 ημέρα Δευτέρα έως την 22-9-2017 ημέρα Παρασκευή και κατά το χρονικό διάστημα από 07.00 ώρα έως 19.00 ώρα με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί Κυριακής – Αργίας» και «Περί κοινής ησυχίας.

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της ανατολικής παράπλευρης οδού του Αυτοκινητοδρόμου, της επαρχιακής οδού Αϊδινίου -Μικροθηβών και της Ε.Ο. Καρδίτσας –Βόλου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Όλυμπος - Γαλακτοκομικά

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε μαζί μας

Χιλιάδες άτομα καθημερινά, αναζητούν επιχειρήσεις σαν και τη δική σας!
Γιατί να μην βρουν τη δική σας;
Ξεκινήστε τώρα την online διαφήμισή σας και δείτε τα αποτελέσματα άμεσα!

Κλικ εδώ, για να δείτε όλες τις επιλογές διαφήμισης και την χρέωσή τους.

Τηλέφωνα καταγγελιών