Λειτουργεί το Nηπιαγωγείο στο Κεραμίδι

Λειτουργεί το Nηπιαγωγείο στο Κεραμίδι


Στο Κεραμίδι λειτουργεί ξανά το Νηπιαγωγείο το οποίο πέρυσι είχε παραμείνει κλειστό. Το ενδιαφέρον είναι πως άνοιξε με τους φοιτούντες μαθητές να είναι μόλις τρεις, σε μια πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας να εξυπηρετηθούν τα παιδιά και οι οικογένειές τους.

Πανελλαδικά το υπουργείο Παιδείας έδωσε τη δυνατότητα σε 130 περίπου Νηπιαγωγεία της χώρας να λειτουργήσουν διαθέτοντας λιγότερους από πέντε μαθητές που είναι το όριο.

Ένα από αυτά βρίσκεται στο Κεραμίδι το οποίο λειτούργησε φέτος ξανά προσφέροντας νέες ελπίδες στην τοπική κοινωνία για την πρόοδο και την παροχή ίσων ευκαιριών στα παιδιά τους.

 

Οι γονείς εκδήλωσαν ενδιαφέρον και τελικά στο Κεραμίδι βρέθηκαν τουλάχιστον τρεις μαθητές για να φοιτήσουν.

Από το υπουργείο Παιδείας δόθηκε η δυνατότητα να λειτουργήσει το σχολείο μολονότι δεν διαθέτει πέντε και άνω μαθητές που αναφέρει ο νόμος για τη λειτουργία ενός Νηπιαγωγείου, αλλά στο Κεραμίδι λειτουργούν Δημοτικό σχολείο, επομένως τα παιδιά μετά το Νηπιαγωγείο θα μπορέσουν να φοιτήσουν στα σχολεία του τόπου τους.

Άλλωστε θα ήταν μεγάλη ταλαιπωρία για τα παιδιά αυτής της τόσο τρυφερής ηλικίας, 4 και 5 ετών, να μεταβαίνουν για μισή ώρα και πλέον σε άλλες περιοχές για να λάβουν το αγαθό της γνώσης».

Έτσι η κοινωνική ευαισθησία της πολιτείας φάνηκε στην πράξη και οδήγησε στην λειτουργία του Νηπιαγωγείου ωθώντας και τους νέους γονείς να παραμείνουν στον τόπο τουςς και να μην μεταναστεύουν στην πόλη του Βόλου.

Σχόλια

σχόλια

Όλυμπος - Γαλακτοκομικά

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε μαζί μας

Χιλιάδες άτομα καθημερινά, αναζητούν επιχειρήσεις σαν και τη δική σας!
Γιατί να μην βρουν τη δική σας;
Ξεκινήστε τώρα την online διαφήμισή σας και δείτε τα αποτελέσματα άμεσα!

Κλικ εδώ, για να δείτε όλες τις επιλογές διαφήμισης και την χρέωσή τους.

Τηλέφωνα καταγγελιών