Ο αγιασμός στο ΕΠΑΛ Βελεστίνου

Ο αγιασμός στο ΕΠΑΛ Βελεστίνου

Πραγματοποιήθηκε χθες στις 9:30π.μ. ο καθιερωμένος αγιασμός του ΕΠΑΛ Βελεστίνου στην αίθουσα εκδηλώσεων, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018, παρουσία του Πρεσβυτέρου του Δήμου Βελεστίνου π. Αθανασίου και του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Πρίντζου ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Ακολούθως, πήρε το λόγο ο νέος Διευθυντής του ΕΠΑΛ Βελεστίνου Β. Λιαπόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων αφού ενημέρωσε για τις δυνατότητες που έχει ο μαθητής του ΕΠΑ.Λ., όσο και ο απόφοιτος, τόνισε ότι θα είναι αρωγός και υποστηρικτής κάθε θετικής προσπάθειας της μαθητικής κοινότητας.

Σχόλια

σχόλια

Όλυμπος - Γαλακτοκομικά

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε μαζί μας

Χιλιάδες άτομα καθημερινά, αναζητούν επιχειρήσεις σαν και τη δική σας!
Γιατί να μην βρουν τη δική σας;
Ξεκινήστε τώρα την online διαφήμισή σας και δείτε τα αποτελέσματα άμεσα!

Κλικ εδώ, για να δείτε όλες τις επιλογές διαφήμισης και την χρέωσή τους.

Τηλέφωνα καταγγελιών