Δίδακτρα στο Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού

Δίδακτρα στο Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού

Απόφαση για την επιβολή και τον καθορισμό διδάκτρων στο Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού για το σχολικό έτος 2017- 2018, θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο στην αυριανή του (6 μ.μ.) συνεδρίαση. Να αναφερθεί ότι το Δημοτικό Ωδείο είναι μία από τις δράσεις που μεταβιβάστηκαν και λειτουργεί στον Δήμο, ενώ στις 13 Μαρτίου 2017 προγραμματίστηκε η πρόσληψη 13 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων (μουσικών) με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, υπό τη μορφή αντιτίμου, του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού, για το έτος 2017.

Να αναφερθεί ότι οι καθηγητές μουσικής που θα προσληφθούν (υπό τη μορφή αντιτίμου) θα πληρώνονται σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία και αποκλειστικά από τα δίδακτρα που θα καταβάλουν οι σπουδαστές, τα οποία πρέπει να καλύπτουν τη μισθοδοσία των καθηγητών και τα λειτουργικά έξοδα του Ωδείου και προτείνονται οι παρακάτω τιμές:

Εγγραφή γίνεται μόνο μια φορά στην αρχή κάθε εκπαιδευτικού έτους και περιλαμβάνει μία ή και περισσότερες δραστηριότητες του μαθητή:

Για τα αναγνωρισμένα και μη αναγνωρισμένα όργανα 20 ευρώ, για τα ερασιτεχνικά 10 ευρώ, ενώ η εγγραφή σε δεύτερο ή τρίτο μέλος της οικογένειας προτείνεται να είναι 10 ευρώ.

Σύμφωνα με την εισήγηση εκπτώσεις θα ισχύσουν για την προεξόφληση διδάκτρων (10%), φοιτητές (10%), πολύτεκνοι (50%) και ΑμεΑ (50%).

Τα δίδακτρα
Τα μηνιαία δίδακτρα προτείνονται να ισχύσουν ως εξής:

-Αναγνωρισμένα όργανα: Προκαταρκτική 3 έτη σπουδών 70 ευρώ, κατωτέρα 3 έτη σπουδών 80 ευρώ, μέση 3 έτη σπουδών 105 ευρώ, ανώτερα 3 έτη σπουδών 150 ευρώ, πτυχία μετά το πέρας του τρίτου έτους ανωτέρας εφόσον κριθεί ικανός 450 για εξέταστρα.

-Μη αναγνωρισμένα όργανα: Προκαταρκτική 3 έτη σπουδών 70 ευρώ, κατωτέρα 3 έτη σπουδών 80 ευρώ, μέση 3 έτη σπουδών 105 ευρώ, ανώτερα 3 έτη 150 ευρώ, πτυχίο 150 ευρώ εξέταστρα.
Θεωρητικά & Ανώτερα Θεωρητικά Μαθήματα: Ειδικό Αρμονίας Α’& Β’ έτος 110 ευρώ, Ειδικό Αρμονίας Γ’ έτος 130 ευρώ, Τάξη Αντίστιξης Α’, Β’ και Γ’ έτος 170 ευρώ και Τάξη Φυγής (Φούγκας) Α’, Β’ και Γ/ έτος 170 ευρώ.

-Μουσική Προπαιδεία: 20 ευρώ (ομαδικό ολιγομελές τμήμα 60’).

-Ερασιτεχνικό Τμήμα: 40 ευρώ τα 40’ και 60 ευρώ τα 60’ η θεωρία είναι ενσωματωμένη κατά τη διδασκαλία του οργάνου.

-Φροντιστηριακό Τμήμα προετοιμασίας εισαγωγής στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών (γκρουπ έως δυο ατόμων) 150 ευρώ.

-Επιπλέον ώρα μαθήματος κατόπιν συνεννόησης 45 ευρώ.

Εξέταστρα: Μια φορά τον χρόνο πριν από τις προαγωγικές εξετάσεις των βασικών περιόδων: Για τα αναγνωρισμένα και μη αναγνωρισμένα όργανα 20 ευρώ, για τα ερασιτεχνικά 10 ευρώ.

Εξέταστρα σε δεύτερο ή τρίτο μέλος της οικογένειας 10 ευρώ.
Κατατακτήριες εξετάσεις: Δικαίωμα του σπουδαστή να περάσει σε μεγαλύτερο επίπεδο σπουδών 360 ευρώ.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.