Ξέσπασμα «προόδου»: Αριστερά μαθήματα Σατανισμού σε σχολεία

Ξέσπασμα «προόδου»: Αριστερά μαθήματα Σατανισμού σε σχολεία


Ξέσπασμα «προόδου»: Αριστερά μαθήματα Σατανισμού σε σχολεία

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ο λεγόμενος «Σατανικός Ναός» υπέβαλε, πριν έναν χρόνο, αίτημα για δημιουργία εκπαιδευτικού προγράμματος με τον τίτλο «After School Satan Club – Λέσχη Σατανισμού Μετά το Σχολείο».

Το πρόγραμμα, όπως λένε δεν είναι σχεδιασμένο για να διδάξει τους μαθητές τον Σατανισμό ή ένα συγκεκριμένο δόγμα. Η οργάνωση των Σατανιστών θεωρεί δήθεν τον Σατανά ως μία φανταστική φιγούρα, η οποία συμβολίζει την «ανεξάρτητη σκέψη».

Εδώ γελάνε! Βλέπετε όμως πως ακόμα και αυτοί που δηλώνουν ανοιχτά σατανιστές δεν παραδέχονται την ύπαρξη του Διαβόλου, ο οποίος προτιμά να εργάζεται… αμέριμνος.

Τα μαθήματα θα διδάσκονται πάνω στην βάση του… «επιστημονικού ορθολογισμού». «Ακτιβισμός, φυσιολατρία και κριτική έρευνα»: Αυτός θα είναι ο πυρήνας της διδασκαλίας των Σατανιστών στα μικρά παιδιά, οι οποίοι άλλωστε δηλώνουν «αριστεροί»!

Σύμφωνα με δήλωση του ιδρυτή του «ναού του Σατανά» Lucien Greaves, που δημοσιεύθηκε, πρόσφατα, ως άρθρο στην Washington Post, «ο ναός του Σατανά, μακριά από την υιοθέτηση σφοδρής εθνικιστικής φυλετικής τάξης, παλεύει ενεργά για την ατομική ανεξαρτησία και τις κοσμικές αξίες!

(…) Σε εμάς δεν έχουν θέση οι στενόμυαλοι υπερεθνικιστές, οι εθνικιστές ιδεολόγοι και είναι αδύνατο να ερμηνεύσουμε τις αρχές μας διαφορετικά».

Οι Σατανιστές αναγνωρίζουν τον κάθε άνθρωπο, ο οποίος επιλέγει να βρίσκεται μαζί τους, ως συν-εργάτη στο μεγάλο έργο να «ελευθερώσουν» τον άνθρωπο από κάθε είδους ταυτότητα σε έναν κόσμο χωρίς σύνορα, ο οποίος, ωστόσο, θα περιμένει τον παγκόσμιο ηγέτη να κυβερνήσει.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, οι Σατανιστές ζητούν συμμετοχή στην εκπαίδευση των παιδιών. Ωστόσο, η δουλειά θα γίνει στα ολοήμερα σχολεία της Ατζέντας 2030! Ως εκ τούτου, οι σατανιστές δεν πρέπει να ανησυχούν. Τα κράτη δουλεύουν για αυτούς!

el.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τηλέφωνα καταγγελιών