Μήνυμα Δημάρχου Ρήγα Φεραίου για την νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα Δημάρχου Ρήγα Φεραίου για την νέα σχολική χρονιά


Ξεκινά η νέα χρονιά, και όπως κάθε χρόνο ανοίγεται σε όλους τους μαθητές ο δρόμος για περισσότερη μάθηση και γνώση.

Να αναζητάτε συνεχώς την απόκτηση της γνώσης, γιατί αποτελεί πολύτιμο εφόδιο για τη διαμόρφωση του πνεύματος σας και την επίτευξη των στόχων που επιθυμείτε και θέτετε για τη ζωή σας.

Εύχομαι καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς για το δύσκολο έργο να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις και αξίες, καθώς και να καλλιεργήσουν την ψυχή και την προσωπικότητα των μαθητών με ευσυνειδησία, ώστε να τους οδηγήσουν στην πρόοδο και την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Καλή χρονιά με υπομονή να ευχηθώ και στους γονείς για την προσπάθεια και τις θυσίες που κάνουν κάθε χρόνο, προκειμένου να προσφέρουν στα παιδιά τους ό,τι θα τους ωφελήσει για το αύριο.

Όσον αφορά τη Δημοτική Αρχή, με την άριστη συνεργασία που διακρίνει τη σχέση μας με τα σχολεία έως και σήμερα, δεσμευόμαστε για ακόμη μία χρονιά να στηρίξουμε υλικά και ηθικά στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας το χώρο της εκπαίδευσης με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, πάντα με σεβασμό και ευαισθησία σε κάθε ζήτημα που ανακύπτει.

Καλή χρονιά και πρόοδο σε όλους.

Σχόλια

σχόλια

Όλυμπος - Γαλακτοκομικά

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε μαζί μας

Χιλιάδες άτομα καθημερινά, αναζητούν επιχειρήσεις σαν και τη δική σας!
Γιατί να μην βρουν τη δική σας;
Ξεκινήστε τώρα την online διαφήμισή σας και δείτε τα αποτελέσματα άμεσα!

Κλικ εδώ, για να δείτε όλες τις επιλογές διαφήμισης και την χρέωσή τους.

Τηλέφωνα καταγγελιών