Εθελοντική αιμοδοσία από τον Απόλλωνα Καναλίων

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Απόλλωνα Καναλίων


Σπουδαία πρωτοβουλία προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, ανέλαβε Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Καναλιών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών “Η Αγάπη”, διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία των Καναλιών. Με αυτή την κίνηση οι παράγοντες του Απόλλωνα αποδεικνύουν ότι εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, είναι ευαισθητοποιημένοι και σε θέματα προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

” Ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Καναλιών κι ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών “Η ΑΓΑΠΗ” σας καλούν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2017, από τις 5:30 το απόγευμα, ως τις 8:30 το βράδυ, στην πλατεία Καναλίων”

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.