Υποτροφίες σε φοιτητές του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Υποτροφίες σε φοιτητές του Δήμου Ρήγα Φεραίου


Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου θα προβεί στη χορήγηση 15 υποτροφιών σε φοιτητές της περιοχής μας για το Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Φοιτητές που πέρυσι έτυχαν υποτροφίας θα πρέπει να προσκομίζουν εκ νέου τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να γίνει εκ νέου αξιολόγηση από την επιτροπή, καθώς επίσης και βεβαίωση προόδου από την σχολή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου μπορούν να συμπληρώσουν αίτηση και να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τη Δευτέρα 28-08-2017 έως και 10-09-2017 στο ΚΕΠ Βελεστίνου και ώρες 08.00-14.00.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα κάτωθι:

Του αιτούντα (φοιτητή):1. Αίτηση, 2. Ταυτότητα, 3 Βεβαίωση Α.Φ.Μ, 4. Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας, 5. Βεβαίωση Σχολής, 6. Βεβαίωση Προόδου (για φοιτητές που έχουν, ήδη, λάβει υποτροφία το προηγούμενο έτος, 7. Βεβαίωση Οικογενειακής Μερίδας

Των γονέων: 1. Εκκαθαριστικό 2017, 2. Ε1 2017, 3. Ε2 2017, 4. Ε3 2017, 5. Ε9 2017 (Σε περίπτωση διαζευγμένων γονέων τα παραπάνω έντυπα θα πρέπει να υποβληθούν και για τους δύο γονείς)

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλ. :
1. 2425024290, ΚΕΠ Βελεστίνου, Αρμόδια Υπάλληλος, Καλαμπακιώτη Μαλάμω
2. 6973373794, Νικόλαος Πρίντζος, Δημοτικός Σύμβουλος.

Σχόλια

σχόλια

Όλυμπος - Γαλακτοκομικά

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε μαζί μας

Χιλιάδες άτομα καθημερινά, αναζητούν επιχειρήσεις σαν και τη δική σας!
Γιατί να μην βρουν τη δική σας;
Ξεκινήστε τώρα την online διαφήμισή σας και δείτε τα αποτελέσματα άμεσα!

Κλικ εδώ, για να δείτε όλες τις επιλογές διαφήμισης και την χρέωσή τους.

Τηλέφωνα καταγγελιών