(σ.σ. Τελικά αυτός ο Δήμος πρέπει να είναι πολύ μπροστά και να αγαπάει πολύ τους δημότες του μιας και οι λόγοι δεν αναφέρονται)

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων, το οποίο συνεδρίασε την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, μετά από εισήγηση του αντιδημάρχου οικονομικών κ. Κώστα Τάκη, προχώρησε σε ομόφωνη απόφαση για τη διαγραφή βεβαιωθέντων χρεών από δημοτικά τέλη περασμένων ετών, σε 251 δημότες, ύψους 32.291,73 ευρώ, μετά από αίτησή τους, κάνοντας δεκτή τη θετική εισηγητική έκθεση της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Πρόκειται για δημοτικά τέλη παρελθόντων ετών και σύμφωνα με τη λίστα των ονομάτων υπάρχουν χρέη ακόμη και από το 2002, δηλαδή από τους προηγούμενους δήμους έως και το 2013. Οι αιτήσεις των δημοτών για διαγραφή χρεών ήταν πολύ περισσότερες, αλλά πέραν των 251 περιπτώσεων, υπήρχε αρνητική εισήγηση από την Οικονομική Υπηρεσία.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Ωστόσο, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τις υπόλοιπες αιτήσεις, για τις οποίες υπάρχει αρνητική εισήγηση από την Οικονομική Υπηρεσία για τη διαγραφή τους, αποφασίστηκε να γίνει επανέλεγχος και να παρθεί εκ νέου απόφαση σε επόμενη συνεδρίαση.

Οι λόγοι που ο δήμος αποφάσισε τη διαγραφή των χρεών δεν αναφέρονται.

Πηγή: Ευρυτανικά Νέα

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.