Άλλα

Χύμα τα παιδιά

Χύμα τα παιδιά

Κουραστικό; Ναι. Εκνευριστικό; Σίγουρα. Αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε να εκφράζουμε την αγανάκτησή μας, όταν βλέπουμε νέους γονείς να κυκλοφορούν με τα μικρά τους παιδιά μέσα στα οχήματά τους, σχεδόν ξαπλωμένα πάνω στο ταμπλώ του αυτοκινήτου.

Υποψήφιος στις δημοτικές ή βουλευτικές εκλογές; – Σκέψου το πολύ καλά!

Υποψήφιος στις δημοτικές ή βουλευτικές εκλογές; – Σκέψου το πολύ καλά!

Έχουμε μπει πλέον στην προεκλογική περίοδο, συνέχεια ακούμε υποψηφιότητες, ζυμώσεις κλπ. Από την αρχαιότητα ο πιο σίγουρος τρόπος για να αποκτήσεις αντιπάλους και εχθρούς είναι να ανακατευτείς με τα κοινά, δηλαδή με τον Δήμο και τα κόμματα.

Κώστας Βαρβέκης. Σχόλιο για το γήπεδο Καναλίων

Κώστας Βαρβέκης. Σχόλιο για το γήπεδο Καναλίων

Σήμερα έκανα μια βόλτα στη Κερασιά έφτασα μέχρι το γήπεδο. Εικόνα τραγική. Εικόνα να σε πιάνουν τα κλάματα. Ποτέ δεν έπαιξα στον Αετό αλλά η γενιά μου και γω σ’ αυτό το γήπεδο έχουμε μοιραστεί και χαρές και λύπες παρόλο που ήμασταν αντίπαλοι.

Τι δεν είναι πολιτική

Τι δεν είναι πολιτική

Πιστεύουμε πως σχεδόν το σύνολο των συμπολιτών μας έχει την άποψη ότι η πολιτική δεν είναι τα «likes», τα Instagram, τα Twitter, οι φωτογραφίες και τα βίντεο στο youtube, οι παράτες, οι εκδηλώσεις, οι selfie, και όλα τα συναφή παράταιρα και παρεπόμενα. Αυτό δεν είναι πολιτική!

Ούτε καν ενδιαφέρων…

Ούτε καν ενδιαφέρων…

Ποια είναι η αιτία που ο πολιτικός λόγος στον τόπο μας γίνεται ολοένα και πιο φτηνός και αγενής; Το επίπεδο των αντιπαραθέσεων βυθίζεται κάτω από όγκους φρασεολογίας και επιχειρηματολογίας γυμνασίου, με χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν σε πολιτικούς άνδρες (εκλεγμένους και μη).

Απορίες παιδιών

Απορίες παιδιών

Ένα ζευγάρι από χωριό της Κάρλας με τον μικρό γιο τους επισκέφθηκαν την Αθήνα για δουλειές. Για τον μικρό ήταν το πρώτο του ταξίδι στην πρωτεύουσα και όταν γύρισε έτρεξε στη γιαγιά του να της διηγηθεί τι είδε.

Έρχεται καλοκαίρι!

Έρχεται καλοκαίρι!

Σε αυτή τον… δύσμοιρο δήμο, τίποτα δεν μένει όρθιο, ούτε και τα… σιντριβάνια που φτιάχτηκαν τα προηγούμενα χρόνια, με σκοπό την ανάταση και “ανάσταση” των περιφερειακών γειτονιών του δήμου,

Τα αδέσποτα μας

Τα αδέσποτα μας

Διανύοντας τις πρώτες πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού ανάγκη δροσιάς έχουν και τα αδέσποτα ζωάκια που ζουν στον τόπο μας. Η ευαισθητοποίηση των κατοίκων δεν φτάνει και ο γενικός σχεδιασμός του Δήμου λείπει. Κοιτάζοντας τι κάνουν άλλοι δήμοι για το πρόβλημα