65χρονη κρεμασμένη από κλαδί δέντρου στο νεκροταφείο του Άνω Βόλου

65χρονη κρεμασμένη από κλαδί δέντρου στο νεκροταφείο του Άνω Βόλου

Κρεμασμένη βρέθηκε γύρω στις 9.30 χθες το βράδυ από κλαδί δέντρου στο νεκροταφείο του Άνω Βόλου μια 65χρονη γυναίκα. Η γυναίκα βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί από κλαδί κοντά στον φράχτη του νεκροταφείου από περαστικό, ο οποίος αρχικά τρόμαξε και κατόπιν ειδοποίησε την αστυνομία.

Η γυναίκα φέρεται να είχε χάσει τον σύζυγό της προ 4ετίας και πιθανόν ο σύζυγός της είναι θαμμένος στο νεκροταφείο του Άνω Βόλου. Είχε δύο παιδιά, εκ το οποίων ο ένας ζει και εργάζεται στο εξωτερικό και ο άλλος στην Ελλάδα και χθες βρισκόταν σε διακοπές.

Από την αστυνομία αναμενόταν η επιστροφή του ενός γιου, που βρισκόταν σε διακοπές, προκειμένου να αναγνωριστεί και να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του πτώματος, το οποίο μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Προανάκριση για τα αίτια της αυτοκτονίας διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου.
Πηγή: www.e-thessalia.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας