Από χθες Τρίτη 24-01-2017 και ώρα 10.00 π.μ. έως και την Παρασκευή 03-02-2017 και ώρα 12.00 μ.μ. οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ σε όλους τους Δήμους της χώρας, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση στη Διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ ή στα ΚΕΠ του Δήμου. Για το Δήμο Ρήγα Φεραίου ζητούνται 45 θέσεις εργασίας.

Οι ειδικότητες που αφορούν το ΔΗΜΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ενωμένα Φροντιστήρια
Προηγούμενο άρθρο336 προσλήψεις στο Βόλο. Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων
Επόμενο άρθροΚαιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης ξανά! Πυκνές χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες!
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.