364 εκλογικά τμήματα στη Μαγνησία

364 εκλογικά τμήματα στη Μαγνησία

364 εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν στη Μαγνησία

ενώ τα τρία που βρίσκονται στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου είναι για τους ετεροδημότες. Για να ενημερωθούν οι πολίτες που ψηφίζουν μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε που ψηφίζεις». Ακόμη μπορούν να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών και τον αριθμό 213-1361500, έως αύριο, από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι οι εγγεγραμμένοι πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο για να ψηφίσουν. Επίσης υπενθυμίζεται ότι δεν θα υπάρχουν Α΄και Β΄ τμήματα και θα ισχύσει το καθεστώς της αντίστοιχης διαδικασίας του 2015.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας