ΕΞΟΔΟΣ. 3 μπαράκια για το πρώτο ποτό του Σαββάτου

Τρείς διευθύνσεις για το πρώτο χαλαρό απογευματινό ποτάκι του Σαββάτου, ώστε να ξεκινήσετε το βράδυ σας παρεΐστικα και οικονομικά.

ΕΞΟΔΟΣ. 3 μπαράκια για το πρώτο ποτό του Σαββάτου

Έχετε κανονίσει για απόψε; Ετοιμάζεστε για κάποιο πάρτι ή για clubbing; Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας για το σαββατόβραδο, δεν μπορεί να ξεκινήσει ιδανικά, παρά με ένα ποτάκι για… προθέρμανση.

Αλλά μιας και σας περιμένει συνέχεια, σκεφτήκαμε πως θέλετε κάτι χαλαρό, αλλά και οικονομικό για να μην ξοδέψετε πολλά πριν την «κύρια» έξοδό σας.

Κάπως έτσι, συγκεντρώσαμε τα παρακάτω μπαράκια στο Ρήγα Φεραίο, που μας σερβίρουν οικονομικό αλκοόλ από νωρίς.

Tsakos Coffe Bar 
Χατζόπουλος Χρήστος, πλατεία Ριζομύλου Μαγνησίας, τηλ. 6940-779988

Στον άνετο χώρο του, στα ευρύχωρα σκαμπό του και στον άνετο χώρο πίσω από τον πολιτιστικό, ο “Τσάκος” μας σερβίρει φθηνά ποτά στα 5€ και μπύρες από 2,50€, και τις συνοδεύει με ωραίες μουσικές. Σίγουρα θα πετύχετε επίσης και κάποιο έκτακτο, χαλαρό, τοπικό summer event.

 

Click Cafe
Γάρος Δημήτριος. Πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου – Βελεστίνο – Τηλ. 24250 22851

Αυτό είναι το μαγαζί της ωραίας ρομαντζάδας, όπου όλα τα κορίτσια είναι πολύ γρήγορα στην εξυπηρέτηση.

Η λέξη κλειδί εδώ στο Click Cafe είναι το “άνετος”, διότι σε αυτό το όμορφο καφέ, που όλο το καλοκαίρι αναπόφευκτα όπως και κάθε σαββατοκύριακο γίνεται λαϊκό προσκύνημα.

Παίζει τα πάντα από μουσική σε ένταση, όμως κατάλληλη για το απαραίτητο κουβεντολόι και σερβίρει καθαρότατα και οικονομικότατα ποτά στα 5€. Τι άλλο θέλετε για να ξεκινήσει τέλεια το σαββατόβραδο;

 

Centrale Cafe
Κατσίκης Θεοφάνης -Πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου – Βελεστίνο – Τηλ. 24250 24088

Εδώ φτιάχνεις διάθεση στην κλεισούρα του πεζόδρομου, και αυτό είναι από μόνο του λόγος να ξεκινήσουμε τη βραδιά μας εδώ. Στον παρεΐστικο χώρο του και την εξωτική μαύρη διακόσμηση απολαμβάνουμε ανεβαστικές μουσικές, την extreme και πρόσχαρη Αλεξάνδρα που σε καλωσορίζει αλλά και μοχίτο με λιγότερα από 5€, και τα τσουγκρίζουμε στο απόλυτο πολυσυλλεκτικό επαρχειώτικο περιβάλλον, ό,τι πρέπει για να εγκαινιάσουμε το βράδυ με δόσεις αλκοόλ χωρίς να αδειάσουμε από νωρίς την τσέπη.

Μπρός!!! Ετοιμάσου για έξοδο. Σαββατόβραδο είναι !!!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας