2η έκθεση βιβλίου από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Στεφανοβικείου

0
743 views

sillogos-gymnasiou-stefanovikeiou
O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου διοργανώνει την 2η έκθεση βιβλίου καθώς και έκθεση ζωγραφικής από το ζωγράφο κ. Κώστα Κασαρτζή και έκθεση φωτογραφίας, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου.
Οι εκθέσεις θα λειτουργήσουν από το απόγευμα της Τρίτης 15 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα։

• Τρίτη 15/3 : 18:30 – 21:00
• Τετάρτη 16/3 – Πέμπτη 17/3: 09.00 – 13.30 & 18:30 – 21:00
•Παρασκευή 18/3: 09.00 – 13.30

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από συγγραφείς στους μαθητές των σχολείων που θα μας επισκεφθούν.
Συγκεκριμένα Τρίτη 15/3 στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με το συγγραφέα Κώστα Ακρίβο, την Τετάρτη 16/3 το πρωί η Ψυχολόγος – συγγραφέας Σοφία Μπαλαμώτη θα μιλήσει με τους μαθητές για θέματα που τους αφορούν και τέλος την Παρασκευή θα μας επισκεφθεί ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Βογιατζής Αθανάσιος.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, διοργανώνει σεμινάριο σχετικά με τις Πρώτες Βοήθειες, (τραύμα, αιμορραγία, πνιγμός από ξένο σώμα, τεχνητή αναπνοή, λιποθυμία, έγκαυμα, βασική υποστήριξη της ζωής κ.α).

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι γονείς να μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά, περιστατικά χωρίς πανικό, που ενδέχεται να συμβούν οπουδήποτε. H συνεδρία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου.
Σας καλούμε λοιπόν όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια με την παρουσία σας.

Το Δ. Σ. του συλλόγου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.