2ο Party Συλλόγου Νεολαίας Ριζομύλου “ΦΙΛΙΠΠΟΣ”

0
16

neolaia-rizomilou
Για ακόμα μια χρονιά το μεγαλύτερο Party του Ριζομύλου έρχεται από τους νέους και νέες του Ριζομύλου για Οοοοοολους εσάς με πολλές πολλές εκπλήξεις!!!!

Ο Σύλλογος Νεολαίας Ριζομύλου διοργανώνει και φέτος βραδιά νεολαίας στον αγαπημένο σας Ριζόμυλο, σήμερα Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 11 το βράδυ ..

Το πάρτυ νεολαίας διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Σύλλογο Νεολαίας Ριζομύλου, μέσα σε ένα φανταστικό χώρο, (στο υδραγωγείο του χωριού) ο οποίος διαμορφώθηκε εξαιρετικά χάρη στους νέους του χωριού, οι οποίοι είχαν και την ιδέα να διοργανωθεί η βραδιά ώστε να συμβάλλουν στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος για την οικονομική ενίσχυσή του Συλλόγου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μουσική βραδιά από Dj’s, και αλλά events.

Από όλους εμάς του karlanews πολλές ευχές για μια τέλεια βραδιά στο Ριζόμυλο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροXάκερς εξαφάνισαν Bitcoin αξίας 65 εκατ. δολαρίων
Επόμενο άρθροΤα νέα τμήματα ένταξης σε σχολεία της Μαγνησίας
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.