1700 νέες προσλήψεις ΕΠΟΠ στις Ένοπλες Δυνάμεις

0
17

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, τα Γενικά Επιτελεία σε Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία, έχοντας την πολιτική έγκριση

του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και την επιχειρησιακή του Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος ως Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, θα συντονίζει με τους επιτελείς του τη διαδικασία, ετοιμάζονται για την έκδοση της νέας προκήρυξης Επαγγελματιών Οπλιτών.

Ο αριθμός των νέων στελεχών όπως εγκρίθηκε τον περασμένο μήνα από το Υπουργικό Συμβούλιο, αγγίζει τους 1700 και για τους 3 κλάδους των ΕΔ, οι οποίοι θα προστεθούν στους 1600, που προσλήφθηκαν την τρέχουσα χρονιά και οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε Έβρο και ακριτικά νησιά του Αγιαίου.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Οι διαδικασίες αναμένεται να ξεκινήσουν προς τα τέλη του ερχόμενου Ιανουαρίου και όχι νωρίτερα όπως υπήρχαν πληροφορίες, και αναμένεται εφόσον ο σχεδιασμός προχωρήσει, να ολοκληρωθούν εκτός απροόπτου αρχές του καλοκαιριού το αργότερο, οπότε και θα γίνει η πρόσληψη των νέων ΕΠΟΠ.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.