1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Δήμου Ρήγα Φεραίου

1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Δήμου Ρήγα Φεραίου

dimos-riga-feraiou-festival-xoron
Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου διοργανώνει με την συνδρομή της ΕΡΤ το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στην έδρα του Δήμου, στο Βελεστίνο την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016, ώρα 20:30.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι κάθε έτος να αναδεικνύονται τα τοπικά χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων αλλά και να παρακολουθήσουν οι δημότες και άλλα χορευτικά παραδοσιακά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σαν αφετηρία έχουμε πέντε χορευτικά του νομού μας που θα παρουσιάσουν χορούς από όλη την Ελλάδα. Κάθε χρόνο θα συμμετέχουν και κάποια από τα τοπικά χορευτικά παρουσιάζοντας χορούς του τόπου μας.

Πολιτισμός και παράδοση είναι τα δύο δυνατά δόρατα που θα χτυπήσουν την κρίση και την ανέχεια και θα διατηρήσουν τον ελληνικό πολιτισμό στο επίπεδο που του αξίζει, δηλώνει η Δημοτική αρχή.

Αφίσα εκδήλωσης

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Μια απάντηση στο "1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Δήμου Ρήγα Φεραίου"

  1. νικολοπουλου κρυσταλλια  Δευτέρα 18 Ιούλιος 2016 at 23:14

    μηπως θα επρεπε πρωτα να συμμετασχουν οι συλογοι του δημου και μετα ολοι οι αλλοι συλλογοι ;

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας