Έχουμε γράψει για τα σκουπίδια πολλές φορές.

Δυστυχώς όμως κάποιοι συνεχίζουν και βγάζουν τα σκουπίδια έξω από τους κάδους και κάποιοι αφήνουν ολόκληρα τα χαρτόκουτα χωρίς να τα διπλώσουν και να τα βάλουν στον κάδο.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Υπάρχει τελικά έλλειψη παιδείας ή συνείδησης ??

Ο οδοκαθαριστής μπορεί να είναι αδερφός μας, ξάδελφος, ή και γείτονας μας.

Κρίμα δεν είναι??

Υ.Γ. Δεν δημοσιεύουμε την φωτό με τα σκουπίδια που έχουμε για ευνόητους λόγους. Ίσως όμως αν συνεχιστεί η ίδια συμπεριφορά να αναγκαστούμε να το κάνουμε.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΗ σοκολάτα σύμμαχος κατά της αρρυθμίας της καρδιάς
Επόμενο άρθροΈκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.