Ό,τι πιο σοκαριστικό έχει προβληθεί στην τηλεόραση – «Μαθήματα» άρνησης του Χριστού

0
6

Στην Γερμανία έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο και δίνουν ιδέες στους δικούς μας εδώ! Η γερμανική κρατική τηλεόραση προπαγανδίζει στα παιδιά το Ισλάμ, με το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ευρώπης να βρίσκει συμμάχους στις παιδικές εκπομπές. Μία κοπέλα, με αρκετή δόση μελοδράματος, αποκαλύπτει σε ένα παιδάκι πως ο Θεός έχει και άλλο όνομα εκείνο του Αλλάχ, ο οποίος μίλησε στον προφήτη του, αποκαλύπτοντας την… «αλήθεια».

Αμήχανος ο μικρός παρακολουθεί την γυναίκα να λέει πως όλα τα παιδιά είναι μουσουλμάνοι και πως αυτή ακόμα δεν έχει αξιωθεί να είναι. Το παιδάκι αρνείται, αλλά αυτή επιμένει!

Μάλιστα, προτρέπει το παιδί να πει την λέξη «Αλλάχ», έτσι ώστε να απαρνηθεί ασυναίσθητα τον Χριστό, δεδομένου ότι μιλάμε για μία χριστιανική χώρα.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η προσευχή της στο τέλος, με τον τρόμο να έχει «ζωγραφιστεί» στο παιδικό πρόσωπο.
Με το πέρας της προσευχής η γυναίκα λέει: Τώρα είμαι και εγώ «μουσουλμάνα».

Η εικόνα τα λέει όλα!

Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις.

Ο Αλλάχ-Γιαχβέ αναγνωρίζεται ως ο πραγματικός θεός, έτσι ώστε όλοι να τον υποδεχθούν, ειδικά οι χριστιανοί, οι οποίοι, ως εκ τούτου, οφείλουν να ξεχάσουν τον Χριστό και τα απλά λόγια Του που οδηγούν στο Φως της Αλήθειας!
Γιατί ο Χριστός και όχι ο Αλλάχ; Απλά σκεφτείτε πως συμπεριφέρθηκε ο Χριστός στην «αμαρτωλή γυναίκα» και τι θα γινόταν στο όνομα του Αλλάχ!

Τα σχόλια δικά σας:

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.