‘Όπισθεν ολοταχώς απ’ τον κ.Νασίκα μετά τις παρεμβάσεις της Μείζονος Αντιπολίτευσης”

0
541 views

antipolitefsi-neaΜετά τις καταγγελίες και την άμεση παρέμβασή μας για τις επιλεκτικές και ”αδήλωτες” προσλήψεις,  ο κ. Νασίκας ”ανέκρουσε πρύμναν” αφού κατάλαβε ότι εμείς δεν πρόκειται να παίξουμε με το μέλλον των ανέργων του Δήμου.

 Έτσι λοιπόν από τα ”επιλεκτικά” και

παράτυπα δίμηνα, πήγαμε στα 5 μεροκάματα τον μήνα, όπως προβλέπει ο νόμος. Γι αυτό το λόγο, για τον μήνα Δεκέμβριο, ανακοινώθηκαν 20 θέσεις γενικών καθηκόντων για τα συγκεκριμένα μεροκάματα.

 Εμείς, πιστοί σ’αυτό που έχουμε εξαγγείλει από την αρχή της  θητείας μας, παραθέτουμε παρακάτω την προκύρηξη, ενημερώνοντας όλους τους ενδιαφερόμενους:
Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ανακοινώνει την πρόσληψη εργατικού προσωπικού, μέχρι πέντε (5) ημερομίσθια κατ” άτομο το μήνα, για τον μήνα Δεκέμβριο 2014, κλάδου ΥΕ, συνολικά μέχρι είκοσι (20) ατόμων, για την απασχόλησή τους σε πρόσκαιρες, εποχικές ή και κατεπείγουσες ανάγκες.

Η πρόσληψη θα γίνει μετά από απόφαση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου.

     ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

1. – Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες.

2. – Να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. (παρ. 6 άρθρο 21 Ν.2190/1994 και παρ. 5 άρθρο 9 του Ν. 3174/2003).

3. – Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

4. – Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική   απαγόρευση), κατά τα άρθρα 8, 9 και 10 του υπαλληλικού κώδικα, με την επιφύλαξη των ειδικών διατάξεων του άρθρου 4 παρ.6 του Ν.2207/97.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

2. Βεβαίωση Ασφαλιστικού Φορέα ή υπεύθυνη δήλωση.

3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου (Δ/νση: Πεζ. Ρήγα Φεραίου 66- Τ.Κ. 37500 Βελεστίνο Ν. Μαγνησίας, τηλ: 2425350222) και αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Τζουβαράκου Βασιλική, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή και τα δικαιολογητικά τους από την επομένη της ανάρτησης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου (Δημοτικό Κατάστημα Βελεστίνου), έως και Δευτέρα 08-12-2014.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.