Στο τραπέζι της… τηλεδιάσκεψης θα καθίσουν σήμερα Δευτέρα (23/3) οι 14 ομάδες της Basket League, προκειμένου να γίνει η εκτίμηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα με βάση πάντα την έκτακτη ανάγκη που υπάρχει στη χώρα μας.

Σε αυτή τη συνεννόηση θα αναλυθούν τα υπάρχοντα δεδομένα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη, θα υπολογιστούν οι οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν στις ομάδες, αλλά και τα κέρδη που θα είχαν εφόσον όλα κυλούσαν ομαλά στο πρωτάθλημα, βάσει βέβαια των εισιτηρίων και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Βάσει της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Από τη στιγμή που χώρες στην Ευρώπη έχουν ήδη κάνει… στέψη στα γραφεία (όπως η Λιθουανία), δεν αποκλείεται το ίδιο παράδειγμα να ακολουθήσει και ο ΕΣΑΚΕ, αποφασίζοντας είτε την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βάσει της κατάταξης που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είτε την ακύρωση όλης της φετινής σεζόν για λόγους ανωτέρας βίας.

Σε κάθε περίπτωση, η Δευτέρα θα είναι κρίσιμη μέρα για το μέλλον της φετινής Α1.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.