Χρωματοσκόπιο In Vintage

0
528 views

vintageVintage….ένα στυλ που ποτέ δε πεθαίνει!
Στις 22 και 23 Οκτωβρίου μια έκθεση από Vintage και Ρετρό δημιουργίες θα σας περιμένουν στο καφέ μπιστρό 4 Εποχές στη Τάκη Οικονομάκη στο κέντρο του Βόλου.

Ρούχα και αξεσουάρ για να τονίσουν το στυλ σας και μεταχειρισμένα αντικείμενα για Vintage διακόσμηση από την ομάδα του Χρωματοσκοπίου!
Μία μεγάλη συλλογή από Vintageβινύλια, όπως επίσης και μυστικά για Vintagelookσε μακιγιάζ και χτενίσματα από την Αλεξία Χαχούδη!

Τι είναι όμως Vintage?
Κάτι το οποίο θυμίζει ή προέρχεται από κάποια άλλη εποχή όπου τα πράγματα που έφτιαχναν ήταν σε μοδίστρα και οι βελονιές ήταν διαλεχτές, τα υφάσματα δικής σου επιλογής και οι διαστάσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου.

Ο όρος αναφέρεται σε καινούργια και μεταχειρισμένα είδη. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τα ρούχα που δημιουργήθηκαν πριν την δεκαετία του 1920, αυτά αναφέρονται ως αντίκες, ενώ όσα δημιουργήθηκαν μεταξύ των δεκαετιών 1920 και 1980 θεωρούνται vintage. Ρετρό (από το retrospective = αναδρομικό), από την άλλη, ονομάζεται ένα ρούχο που μιμείται το στυλ μιας παλαιότερης εποχής. Οι άνθρωποι που φοράνε vintage ξέρουν ότι είναι κάτι παραπάνω από απλά παλιακά ρούχα που βρίσκεις στα secondhand μαγαζιά. Vintage δεν έχει να κάνει μόνο με την ηλικία, έχει γίνει όρος της μόδας. Έχει να κάνει με έναν άλλο αέρα και στυλ.

(ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα γυαλιά και τα φουστανάκια που κυκλοφορούν σε μαγαζιά με τιμή κόστους 10 ευρώ δεν είναι Vintage και γιατί, είναι μάλλον κακοφτιαγμένα από κάποιο κινεζάκι στα βάθη της ανατολής!)

Σας περιμένουμε λοιπόν για δύο ημέρες από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ με μουσική και χορό από τους LindHopVolos την Τετάρτη και με ένα σεμινάριο μεταποίησης παλιών ρούχων και αξεσουάρ την Πέμπτη το απόγευμα !

Καφεδάκι, κοκτέιλ και κουβεντούλα για όλα τα μυστικά ενός σικάτου στυλ !
Πληροφορίες εκδήλωσης

https://www.facebook.com/events/620992024677571/

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια