Χρυσοβελώνη: “Υπερήφανη στάση δεν είναι να υπακούς και να εκτελείς τις εντολές των δανειστών”

0
372 views

xrisoveloniΔήλωση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη με αφορμή την επιστολή Τσίπρα προς Μέρκελ και τη συνάντηση τους στο Βερολίνο:

«Υπερήφανη στάση δεν είναι να υπακούς και να εκτελείς τις εντολές των δανειστών ως yesman χωρίς να κάνεις την παραμικρή διαπραγμάτευση, την ώρα που ο λαός στενάζει από τα σκληρά μέτρα λιτότητας.

Υπερήφανη στάση δεν είναι να εκλιπαρείς για δανεισμό και ταυτόχρονα να υλοποιείς τιμωρητικές πολιτικές σε βάρος ενός ολόκληρου λαού και να οδηγείς τη χώρα στην οικονομική ασφυξία στο όνομα μιας δήθεν «εξυγίανσης» που αποδεικνύεται στην πράξη ατελέσφορη και, το χειρότερο, χωρίς τέλος.

Αντιθέτως, υπερήφανη στάση είναι να αγωνίζεσαι να βγάλεις τη χώρα από τα μνημόνια, περιγράφοντας στους Ευρωπαίους συνομιλητές σου την αληθινή και όχι την εικονική κατάσταση της χώρας σου και θέτοντας τα πραγματικά διλήμματα.

Αυτό επιχειρεί η σημερινή κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός έχοντας τη στήριξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του Προέδρου του Κινήματος και Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να τεθεί η συζήτηση σε σωστές βάσεις για την έξοδο της Πατρίδας μας από την οικονομική κρίση. Ούτε με προσπάθειες εξωραϊσμού, ούτε με ιδεοληπτικές αγκυλώσεις και ψυχαναγκασμούς «προφητών» πάσης φύσεως που είτε προκαλούν πανικό για να «δικαιωθούν» εκ των υστέρων, είτε κορυβαντιούν μόνο και μόνο για να ακουστούν πως …υπάρχουν».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια