Φίλες και Φίλοι,

Η γέννηση του Θεανθρώπου στέλνει το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης,  της ελπίδας και της πίστης στις καρδιές των ανθρώπων. Το μήνυμα των Χριστουγέννων, προβάλει πιο επίκαιρο από ποτέ, κάτω από τις σημερινές εξαιρετικά δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που διανύει η πατρίδα μας.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Τα συναισθήματα αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και ανθρωπιάς είμαι σίγουρος ότι μας διακατέχουν όλους, ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

Αυτά τα συναισθήματα διακατέχουν και εμάς, ως δημοτική ομάδα αντιπολίτευσης, του δήμου Ρ.Φεραίου και γι αυτά θα πασχίζουμε σ΄όλη τη διάρκεια της θητείας μας, προσπαθώντας να οδηγούμε την δημοτική αρχή στον “ίσιο” δρόμο, ώστε να βοηθούνται και να βρίσκουν απασχόληση οι έχοντες πραγματική ανάγκη χωρίς προτιμήσεις “ημετέρων” και αυλικών. Αυτό  είναι υπόσχεση και αυτό τηρούμε από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τον θεσμικό ρόλο του ελέγχου της δημοτικής αρχής.Το να πραγματοποιηθεί όμως αυτό έγκειται στην “τσίπα”, που λέει κι ο σοφός λαός μας, της δημοτικής αρχής. Όλοι κρινόμαστε…

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων  να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου, να σηματοδοτήσουν το ξεπέρασμα της κρίσης και τη νέα αρχή, στην οποία θα ενσαρκώνεται το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων: Της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Απευθυνόμαστε σε όλους και όλες σας για να σας ευχηθούμε ολόψυχα, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το Νέο Έτος 2017

 

Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ρ.Φεραίου

Πάσχος  Στ. Χαράλαμπος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.