Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ρήγα Φεραίου Χαράλαμπος Πάσχος κατηγορεί τη δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Δημ. Νασίκα ότι, λόγω ανικανότητας, έσπευσε πριν από ενάμιση μήνα να ανακοινώσει την αναστολή όλων των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, αδειάζοντας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο. Επίσης, πανηγυρίζει την απαγόρευση των πανηγυριών λόγω covid, αλλά δεν έκανε τίποτα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός 150 ανθρώπων σε μια αίθουσα 40 ατόμων, κατά την επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Βελεστίνο.

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο Karla.News:

Η δημοτική αρχή έχοντας και ικανότητες μέντιουμ που θα ζήλευε και ο συγχωρεμένος Πητ Παπαδάκος, έσπευσε πριν ενάμιση μήνα να ανακοινώσει την αναστολή όλων των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Βολεμένη πίσω από την ανικανότητα της, έδωσε την χαριστική βολή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο αφού προηγουμένως είχε φροντίσει να τον αδειάσει, βλέπε τηλεδιάσκεψη και επίσκεψη Γιάννας Αγγελοπούλου, και πανηγυρίζει που δεν θα κάνει πανηγύρια λόγω covid, ενώ προηγουμένως είχε παστώσει 150 άτομα σε μια αίθουσα 40 ατόμων, βλέπε πάλι Γιάννα.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι στα πλαίσια του πολιτισμού, μπορείς να διοργανώσεις ποικιλία εκδηλώσεων τηρώντας φυσικά και τα απαραίτητα μέτρα. Ενδεικτικά θα αναφέρω, ποδηλατικούς γύρους, τουρνουά μπάσκετ, δασικούς περίπατους, ξεναγήσεις στους αρχαιολογικούς μας χώρους, δρόμους ημιαντοχής, κινηματογραφικές προβολές σε ανοικτούς χώρους, θεατρικές βραδιές σε ανοικτούς χώρους κλπ. Αρκεί να υπάρχει βούληση αλλά στην περίπτωση μας είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει…

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.