Κάλεσμα προς τους νέους της περιοχής να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή 26 Μαΐου συμμετέχοντας σε μια πλατιά συμμαχία πολιτών με την οποία ο Δήμος θα γυρίσει σελίδα, απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Όλοι μαζί μπροστά» κ. Χαράλαμπος Πάσχος.

Στην δήλωσή του ο κ. Πάσχος δήλωσε τα εξής:

«Στις εκλογές της 26ης Μαΐου ο τόπος μας θα βρεθεί απέναντι σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι. Θα έχει να επιλέξει ανάμεσα στην πρόοδο η την οπισθοδρόμηση, την ενότητα ή το διχασμό, την δημιουργία ή την ανυπαρξία. Σε αυτή την σημαντική πρόκληση οι νέοι δεν πρέπει να μείνουν αμέτοχοι. Με την δύναμη της γνώσης τους, με την ελπίδα και την προοπτική που πρεσβεύουν, μπορούν και πρέπει να γίνουν οι πρωταγωνιστές της νέας εποχής. Να διεκδικήσουν αποφασιστικά ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο τους, ένα μέλλον με δουλειές, με ποιότητα ζωής, με προοπτική και προκοπή. Την ήρεμη δύναμη του τόπου τους, το μέλλον του δήμου μας, τους νέους μας, έχουμε χρέος να τους δώσουμε τις ευκαιρίες που δικαιούνται, έχουμε χρέος να τους θέσουμε στην πρώτη γραμμή της δράσης και της δημιουργίας. Για αυτή τη νέα γενιά που αγωνιά και ελπίζει, που σπουδάζει, που εργάζεται σκληρά στα χωράφια και τους χώρους των διαφόρων παρεχόμενων υπηρεσιών, εμείς θα αγωνιστούμε για να κρατήσουμε εδώ στον δήμο Ρήγα Φεραίου. Για να έχει μέλλον ο τόπος μας, για να έχουμε μέλλον όλοι μας».

 

Ενωμένα Φροντιστήρια

Στην Χλόη και το Μικρό Περιβολάκι

Προεκλογικές ομιλίες στην Χλόη και το Μικρό Περιβολάκι πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Χαράλαμπος Πάσχος.
Ο επικεφαλής τη; δημοτικής παράταξης «Όλοι μαζί μπροστά» άσκησε αυστηρή κριτική στη δημοτική αρχή για εγκατάλειψη των δημοτικών ενοτήτων και ανυπαρξία παρεμβάσεων.

Εστίασε ιδιαίτερα στο θέμα της αγροτικής οδοποιίας λέγοντας πως βρίσκεται σε μαύρο χάλι και οι παραγωγοί με δυσκολία μεταβαίνουν στα χωράφια τους. Δεσμευόμαστε πως άμεσα θα προχωρήσουμε στις απαιτούμενες ενέργειες αξιοποιώντας και τα χρηματοδοτικά προγράμματα, προκειμένου, οι αγροτικοί δρόμοι να είναι προσβάσιμοι.
Παράλληλα ο κ. Πάσχος τόνισε πως θα προχωρήσει σε ελαφρύνσεις ως προς τα δημοτικά τέλη στους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Τόσο στο Μικρό Περιβολάκι όσο και στην Χλόη ο κ. Πάσχος συναντήθηκε και συνομίλησε με πολλούς κατοίκους που με ενδιαφέρον άκουσαν τις προτάσεις τους.

Για το Μικρό Περιβολάκι μεταξύ άλλων τόνισε ότι ένα έργο ανάπτυξης είναι η εγκατάσταση φωτοβολταικού πάρκου σε δημοτική έκταση, ώστε από τα έσοδα να ελαφρύνονται τα νοικοκυριά του χωριού από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Παράλληλα υποσχέθηκε την δημιουργία χωμάτινων φραγμάτων, ώστε να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα της μη αξιοποίησης του νερού.

Στην Χλόη ο κ. Πάσχος υπογράμμισε πως θα γίνει ανακατασκευή της πλατείας του χωριού που εγκαταλείφθηκε από μια ανίκανη δημοτική αρχή, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων την ανάγκη για ανακατασκευή του γηπέδου της Χλόης το οποίο έχει εγκαταλειφθεί.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.