Μετά και την κατάθεση του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο Βόλου

ο υποψήφιος δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Χαράλαμπος Πάσχος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε στους δημότες μας την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας «Όλοι Μαζί Μπροστά» με όλα τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δημότες που έλαβαν την σημαντική απόφαση να στηρίξουν την προσπάθειά μας για μια νέα σελίδα στον Δήμο ενεργοποιούμενοι ως υποψήφιοι σύμβουλοι. Θέλω να διαβεβαιώσω πως όλα τα στελέχη μας, όλοι μας οι υποψήφιοι θα αξιοποιηθούν για το καλό του τόπου.
Γιατί το ψηφοδέλτιό μας απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν γνώση, εμπειρία, μεράκι, ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά στον τόπο. Τόσο οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι όσο και οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι θα αγωνιστούν μέσα σε πνεύμα συνεργασίας και ενότητας για το συλλογικό συμφέρον.
Αντιπροσωπεύουμε έναν συνδυασμό πολυσυλλεκτικό, με όραμα και σχέδιο για τον τόπο μας. έναν συνδυασμό που ήρθε να ενώσει και όχι να διχάσει, έναν συνδυασμό που θα κάνει την κρίση ευκαιρία και θα βάλει τέλος στην απραξία και τη παρακμή της τελευταίας πενταετίας.
Έχουμε ήδη συντάξει το πρόγραμμα με όλες μας τις δράσεις και πρωτοβουλίες που θα πάρουμε για κάθε τομέα ανάπτυξης και καθημερινότητας με την εκλογή μας ως επερχόμενη δημοτική αρχή, ένα πρόγραμμα που θα δώσει νέα πνοή και δυναμική στον Δήμο Ρήγα Φεραίου αναδεικνύοντας και αξιοποιώντας τις υγιείς δυνάμεις.

Με την δημοτική μας παράταξη έχουν συστρατευτεί άνθρωποι από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και τα κοινωνικοοικονομικά στρώματα, άνθρωποι με διάφορες ιδεολογικές αναφορές, άνθρωποι που έχουν ένα κοινό στόχο πώς θα οδηγήσουν μπροστά τον τόπο μας με την πλούσια παράδοση στον πρωτογενή τομέα, στον πολιτισμό, στην ιστορία, αλλά και με το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.
Παράλληλα την παράταξή μας στελεχώνουν και πολλές γυναίκες που φέρνουν τον δικό τους αέρα δημιουργίας και δράσης. Γιατί θα είμαστε η δημοτική αρχή που θα δώσει λόγο και βήμα στις γυναίκες αντιμετωπίζοντας όλα τα ζητήματα της καθημερινότητά τους και προσφέροντας νέα ευκαιρίες για την ανάδειξή τους.
Στις επόμενες 20 ημέρες που θα μεσολαβήσουν μέχρι και τις εκλογές η παράταξή μας «Όλοι Μαζί Μπροστά» θα πυκνώσει τις συναντήσεις και τις επαφές της με όλους τους δημότες παρουσιάζοντας ανά δημοτικό διαμέρισμα και χωριό το μελετημένο και τεκμηριωμένο πρόγραμμά της με έργα και δράσεις που θα φέρουν τον τόπο εκεί που του αξίζει».

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.