Φισφής, Μακαλιάς και Ρούμπος επιστρέφουν για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Βόλο!

  0
  153 views

  Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει!
  Τώρα ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά!
  Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο,

  χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού όπου επιτέλους εσύ, ο θεατής έχει τη δύναμη να αποφασίσει τα πάντα!

  Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους και μετά την διαδικτυακή τους επιστροφή και μια sold out σεζόν στην Αθήνα, στο Θερινό Κινηματογράφο Εξωραϊστική Βόλος για δύο παραστάσεις την Τετάρτη 1 Ιουλίου και παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ότι άλλο αποφασίσετε εσείς!

  Κάψε το Σενάριο Reloaded! Ετοιμαστείτε για την πιο αστεία βραδιά της ζωής σας! Αν όχι για την πιο αστεία σίγουρα για την πιο βραδιά!

  Πόλη: Βόλος.
  Ημερομηνία: Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020
  Μέρος: Θερινός Κινηματογράφος Εξωραϊστική Βόλος

  Ώρες παραστάσεων: 19.45 και 22.15
  Προπώληση: 10 ευρώ. Ταμείο: 12 ευρώ.

  Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από τον Μουσικό Οίκο Κεχαϊδης (28ης Οκτωβρίου 118) και το ταμείο του κινηματογράφου.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.