Φιλική νίκη του Μαγνησιακού μέσα στο Βελεστίνο

Φιλική νίκη του Μαγνησιακού μέσα στο Βελεστίνο

Σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου, ο τοπικός Ρήγας Φεραίος φιλοξένησε το Μαγνησιακό, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι έφυγαν νικητές με σκορ 1-2.

Ο Ρήγας Φεραίος με αρκετές σημαντικές απουσίες βρέθηκε πίσω στο σκορ και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52′ όταν ο Κρανιάς με σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ για το 0-1, ενώ ο Κιτίδης στο 77′ έκανε με τον ίδιο τρόπο το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η άμεση απάντηση του Ρήγα όταν ο Καλαϊτζίδης έγινε αποδέκτης της σέντρας του Σούγκαρη, κάνοντας με κεφαλιά το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης.

Ρήγας Φεραίος: Α. Καλαϊτζίδης, Χότζα, Ράπτης, Ιωάννου, Μπομπότης, Σουγκάρης, Ν. Καλαϊτζίδης, Ζατσάι, Μιχολίτσης, Νασιακόπουλος, Γάρος.

Μαγνησιακός: Μήτσιας, Γκέρτσος, Κοζιώκας, Μαλεσάγκος, Κολημήτρας. Ίμπρα, Κατσαρός, Καραγιώργος, Φ. Βλαχόπουλος, Θεοδωρόπουλος.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας